Blokfluitles in Ooltgensplaat

Een blokfluit is een mooi instrument om muziek te maken. Het is leuk en eenvoudig. Je kan al heel snel bekende liedjes spelen. Je krijgt les in een klein groepje. Samen muziek maken is leuk! Blokfluiten is eigenlijk heel makkelijk en leuk!

Wat leuk dat je hier bent. Ja, het gaat over blokfluiten. Je leert muziek lezen én spelen. Je gaat ontdekken dat blokfluiten makkelijk en leuk is. Je kunt al heel snel bekende wijsjes spelen. En (voor je ouders) blokfluitles bij mij is goedkoop. Doe je mee?

Blokfluit
Voor de blokfluitlessen heb je een sopraan-blokfluit nodig (Duitse boring). Als je twijfelt of je de juiste fluit gevonden hebt, doe gerust even een belletje om het te bespreken.

Lesboek
Er wordt gebruik gemaakt van de blokfluitboeken van Tom Stone. In de lessen zullen delen 1, 2 en 3 doorgewerkt worden. Ik gebruik ook de oefen- en meespeel-cd. Met deze cd oefen je ook thuis. Hiermee leer je goed in de maat spelen. Op de cd staan liedjes uit alle drie de delen.

Als de lessen gaan beginnen is het nodig om deel 1 en de oefen-cd aan te schaffen. Deze kunt u zelf kopen, maar u kunt ze ook via mij bestellen. Dan bestel ik de boeken en cd’s in één keer bij boekhandel Van der Boom in Sommelsdijk. Een lesboek kost 7,90 euro per stuk en voor de cd betaal je 12,90 euro.

Juf Karin Nipius

Juf Karin Nipius

Telefoon: 0187-631677
Mobiel: 06 4024 3547
E-mail: blokfluit@instru.nl

Hoeveel kosten de lessen?

Een 10-lessenkaart kost 50 euro. Een les duurt een half uur. Er wordt les gegeven in kleine groepjes van ongeveer 4 leerlingen, zodat er veel persoonlijke aandacht is. Op een lessenkaart wordt bijgehouden wanneer een blokfluitles is gevolgd. Ik bewaar de lessenkaart voor je. Dan hoef je de kaart niet steeds mee te nemen en kan je hem niet vergeten. En dan gaan we nog sneller beginnen met de les.

Waar en wanneer wordt er blokfluitles gegeven?

Op dit moment wordt blokfluitles gegeven op donderdagmiddag na schooltijd in een lokaal van CBS De Hoeksteen in Ooltgensplaat. Bij genoeg aanmeldingen zal er een nieuwe groep starten. Meld je aan en vertel het voort!

Hoe kan je doorgeven als je een keer niet kan?

Als je verhinderd bent, graag vooraf doorgeven via telefoon (0187-631677) of WhatsApp (06-40243547), vóór 13.00 uur op de dag dat je les hebt. Als je later afbelt of niet komt, kost het een les van je lessenkaart. Maar ik heb natuurlijk het liefst dat je komt!

De prijs valt mee!

  • Eenmalig oefen-cd: 12,90 euro
  • Lesboek per deel: 7,90 euro
  • 10-lessenkaart: 50 euro (5 euro per les)

Aanmelden

Aanmeldformulier

Muziekervaring (beheersing van noten)

6 + 1 =

U krijgt binnen een dag bevestiging van de aanmelding. Lukt het aanmelden niet? Stuur dan een e-mail naar blokfluit @ instru.nl.

*Bij het verzenden gaat je ermee akkoord dat we jouw persoonlijke, gevoelige gegevens verwerken (conform AVG). Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het geven van de blokfluitlessen. Kinderen onder de 16 jaar zijn verplicht dit formulier met hun ouders/verzorgers in te vullen.

Blokfluitles in Ooltgensplaat

Doe je mee?

Privacyverklaring

Als jouw persoonlijke gegevens worden verzonden via het contactformulier, ga je ermee akkoord dat we jouw gegevens verwerken en enkel functioneel gebruiken voor het geven van de lessen. Neem contact op voor de volledige privacyverklaring.